Ehkä viime tiistaina? alkoi kroppa kertomaan miltä tuntuu kivulias supistus. Illalla alkoi, illalla loppui. Unta kaaliin. Muutaman päivän stressihetki ihan raskauteen liittymättömissä asioissa ja selkeästi vähemmän kivuliaita supistuksia näinä päivinä. 
Viime lauantaina eli 19.päivä stressi helpotti ja vieraaksi saatiin LIMA. Aikaisemminhan olen ollut kohtalaisen kuivaa sorttia mitä tulee limailuun, mutta en enää. Limatulppaa (ehkä, olettaisin) irtoili siis ihan huolella muutamina klöntsinä ja sen jälkeen on tullut pelkkää hyvin sitkeää veriviiruista kellertävää limaa. 

Yleensä siis olen supistellut klo 18-23 joka päivä. En eilen. Eilen nukuin pitkät yöunet, päiväunet ja menin pettyneenä vielä nukkumaankin aikaisin, koska ilta oli varustettu tyyliin viidellä kämäsellä supistuksella, ei tihentymistä, ei voivottelua, ei rankkuutta. Nukahdin kohtalaisen helposti ja heräsin 5:30 aidosti kovaan supistukseen. Sattui niin saatanasti, että pissalla käyminen pelotti. Uni saapui kuitenkin takaisin ja seuraavan kerran heräsin vasta seitsemältä ihan samasta syystä. 

Nyt supistukset ovat tulleet klo 8 ja 8:15. Alaselkää jomottaa, reisiä särkee. Liikkuminen pahentaa supistuksia, mutta paikallaanolo vasta takapuolesta onkin. 

Voisko tää nyt olla sitä? Hyvä Karma, FengShui-jumala & Haikara, sanokaa pliis että nää ei nyt lopu kun kirjoitin tästä tänne...

21.4.14, 41+1, hyvä päivä syntyä?