40+5 ja merkit mukulan ulkoistumisesta aikalailla vaihtelevia joskin hyvin selkeitä - olemme yhä tiiviisti yhdessä. 

Tietokone palautui lomaltaan ehompana kuin koskaan. On kuulemma kokenut kovia ja tietokonetohtori joutui tekemään taikojaan vähän muillekin sisäelimille kuin pelkästään rikkimenneelle. Muistelin siinä kuunnellessani kaikkia niitä kertoja jolloin olen tiputtanut madamen lattialle ja näin myöhäisenä uuden vuoden lupauksena päätin pyrkiä siihen, että Prinsessa (tietokoneeni nimi) ei tipu tänä vuonna kertaakaan. Ostin intopinkeänä tietokonepöydänkin toteuttaakseni suunnitelmaani paremmin. 

Eilen pyörähdettiin myös yliaikaiskontrollissa (ensimmäisessä sellaisessa ja vähän aikaistetussa... viikkoja eilen 40+4) ja todettiin, että Pippelsson on edelleen hyvän kokoinen sälli: painoarvio ultralla 4,1kg ja kaikki muuten normaalisti lapsivesiä ja napavirtauksia myöten. Allekirjoittaneen epäsäännölliset ja kivuliaat supparit ovat saaneet aikaiseksi lähinnä sen, että kohdunsuu on reippaalle sormelle auki ja kaulaa jäljellä vielä jonkin verran. Paikat pehmeenä tietty. Kuulemma käynnistävät automaattisesti ihan viimeistään 42+0 eli meidän kohdalla 27.4. Yritän seuraavalla keikalla neuvotella asiasta jos seuraavalle kerralle joudutaan, koska käynnistetty synnytys on allekirjoittaneen kohdalla aikalailla turn off ja kiinnostaa suunnilleen ei yhtään. Eilen jo pohjustettiin käynnistyskiinnostusta, jota ei löytynyt kun kerran kaikki kunnossa ja vauva normaalin kokoinen. Ideaalia tietysti olisi se, että bebekki päättäisi syntyä esimerkiksi heti ja ihan itse ja luonnollisesti niin mahdollisuudet toivomaani luomusynnytyskokemukseen ovat optimaaliset. 

Eipä oikeastaan muuta, pääsiäisen munajahti on tavallaan alkanut ja hyvällä tuurilla kypsytellään paikkoja luonnonmukaisella annoksella prostaglandiinia ellei muuten ala tapahtumaan. Houkutus googlettaa parit poppakonstit ulostuloa jeesaamaan kasvaa päivä päivältä, mutta so far so good ja hillitsen itseni.