Kuulostaapa härskiltä, mutta ei mahda mitään. Oikeastaan pitäisi varmaan vaihtaa koko otsikko, koska tulee mieleen lähinnä nokasta roikkuva räkä, mutta ha ha! En vaihda! 

Oireet tulee ja menee, enkä ole ihan varma ymmärränkö kumpaakaan tilannetta täydellisesti. Tänään siis tissit olleet ihan entiseen malliin kipeät ja muutama yökkäyskin ollut ystävänä menossa mukana. Koko raskausaika tuntuu yhdeltä heprealta, mutta näin muutaman päivän kokemuksella sanoisin, että joko oireiden jojoilu eli vaihtelu eli yhtenä päivänä sitä ja toisena tätä on ihan

a) normaalia ja kuuluu asiaan
tai
b) epänormaalia.

Vastauksen tiedän reilun viikon päästä kun meillä on tarkistelu-ultra. Tällä hetkellä fiilikset on korkealla ja tuntuu ihan oikeesti raskaanaolevalta taasen. Päikkäritkin tekisi mieli ottaa ja vakaasti aion itselleni vakuuttaa, että päikkärihalu on pikemminkin tarve ja väitän sen olevan raskausoire siinä missä daisarituntemuksetkin. 

Uutta kotia pitäisi päästä laittamaan, mutta tähän asti purkuhommat on olleet lähinnä asenteella "laatikko silloin kun ehtii", eli silloin kun ei esim. istu koneella tai käy töissä. Kaikkea ihanaa ja uutta ja suloista pitäisi hankkiakin - esimerkiksi edelliset verhot ei sovi tänne yhtään ja eteisestä ja käytävästä puuttuu kattolamppu ja ja ja.
Lisäksi saattaa olla, että joudun luopumaan rakkaasta luonnonvalkoisesta villamatostani. Pesulan löytäminen rupeaa jo tuntumaan työltä eikä kukaan tunnu haluavan mattoani eikä rahojani. 

Viikonloppu lähenee enkä malta odottaa! Vanhan asunnon loppuvääntö edessä ja aion todellakin voittaa sen matsin..