Vauva täyttää aatonaattona kokonaiset kahdeksan kuukautta. Nukkuu tällä hetkellä Manducassa ja itselläni on pitkästä aikaa tarve kirjoittaa. Alkuun pieni briiffi nykyhetkeen: 
Vauva on kehittynyt ihan järjetöntä vauhtia. Kun ikää oli 6,5kk niin jotkut palaset loksahtivat paikalleen ja yhden viikon aikana lapsi oppi seisomaan tukea vasten (tiistaina), kuinka noustaan istumaan (torstaina) ja miten kontataan (viikonloppuna). Jos tätä ennen luulin, että aika on kortilla niin hehheh, tämä se vasta lystiä on. Tällä hetkellä vauhti on 100 ja usko omiin kykyihin miljoona. Päivät menevät siis hujauksessa. Luonnollisesti myös jonkinsortin eroahdistus on iskenyt päälle, eli yksin ei nukuta edes sitä vähää mitä nukuttiin ennen. 

Tänään olen ollut semireipas, aamulla salilla ja nyt iltapäivällä yrittänyt epätoivoisesti leipoa pipareita. Uuni on lämmennyt päivän mittaan kolmasti ja tässä touhuamisen lomassa aita joulun suhteen on madaltunut radikaalisti. Ihan rehellisiä jos ollaan niin aitaa ei ole ollenkaan. Piparkakkutaloa ei tule, koska fiksaationi sen tekemiseen vaatisi paneutumista tuntikausiksi. Aikaa moiseen ei tällä hetkellä ole. Käytännössä kaikki minkä valmiina saa tulee valmiina. Ainoastaan Pippiksen ruoat teen itse, sillä ajatus suolaisesta kinkusta ja muista joulun terveellisistä kinkuista ei houkuta. 
Joulusiivous on tekemättä ja luulenpa, että sekin hoituu muutamalla kynttilällä. Yhdessäoloa, lasillinen viiniä, hyvää ruokaa, puhelimet (ja valot) pois päältä? Aika hyvä suunnitelma. 

Isoin syy tänne kirjautumiseen oli pikkuinen vauvakuume. Mies muistutti jo siitä, kuinka nukuin kolmen tyynyn kanssa, joista yksi tuki mahaa ja toinen ahteria ja onneksi on blogi, koska pääsin vauvakuumeesta eroon kertaheitolla lukemalla pari aikaisempaa postaustani :D Luonnoksissakin seisoo ainakin postaus siitä, kuinka koirat ja lapset yhdistetään, mutta se, koska saan sen linjoille onkin ihan toinen asia. Ehkä ensi vuonna, ehe ehe. 

Kuitenkin, koska parempi myöhään ja koska myöhään koitti näin sopivasti joulun alla niin voin sujuvasti toivottaa hyvää joulua ja onnea tulevalle vuodelle! Ehkä allekirjoittanutkin muuttuu aktiivisemmaksi uuden vuoden ja uusien tuulien myötä :)