Jumantsuikka, mää löysin beben sydänäänet! Kotidopplerilla! 

Käytössä on siis tälläinen masiina: fetal-doppler-jpd-100b_2-normal.jpg

Raskauskeijusta tilattu kun kerran tarjouksessa oli ja jostain viikolta 8+ asti yritetty sen avulla jotain kuulla. Tietenkään mitään ei ole kuulunut, vaikka joka päivä olen yrittänyt että jokohan nyt.
Tänään kuitenkin innostuin niin kovasti, että löysin laitteesta nuo pienet nuolen näköiset hommat ja laitoin innostuksissani masiinaa vähän kovemmalle. Ja siellähän ne oli! Siis ei hyvää päivää miten siirappisen kamalaa ja sokerista, mutta se ääni oli niin kutkuttava! Jouduin ihan hetken nauramaan ääneen, koska siellä ollaan edelleen elossa! Intopinkeänä huusin jo Miestäkin, että tule kuuntelemaan ja sain vastaukseni koirani ihmettelevän katseen, koska Mieshän on töissä - höpsö minä. 

Seuraava ultra - eli se kauan pelätty np-ultra lankeaa päällemme 2.10. Siihen asti pitäisi siis jännäillä ihan vaan kahdestaan notta tuleeko tästä mitään. Ja jumputusfiilistelyissä oon aika varma jo siitä, että tulee. 

Voi nyyh, nyt jo tuntuu ihan kivalta oksennella aamulenkillä - selkeästi hyvän syyn puolesta ja ihan oikeasti tällä kertaa!