tyyppi_9%2B3-normal.jpg

Hän on! 

Eilinen ultrakäynti meni siis paremmin kuin hyvin. Kävimme Femedassa Olavi Ylikorkalalla ja koko kokemus oli kaikinpuolin todella miellyttävä. Ultrattiin pitkään ja alakautta, lääkäri oli niin ymmärtäväinen että itku meinasi päästä ja selitti ihan kaiken todella maanläheisesti, piirsi paperille ja välillä kevensi tunnelmaa pienellä vitsillä. 
Itse alkio oli 26mm pitkä (ajatelkaa, kasvanut 1,6cm parissa viikossa!), liikkui paljon ja miehen mukaan bebellä on mun nenä ja miehen silmäripset. Sydän sykki juuri niinkuin kuuluukin, öbauttiarallaa 140 kertaa minuutissa ja raskausviikkoina ikää oli 9+3-9+4. Eli uskokaa tai älkää - kaikki oli juuri niinkuin pitääkin. 
Onnesta soikeina lähdimme kohti kassaa ja siellä se jymy-yllätys vasta tulikin: hintaa koko hommalle jäi maksettavaksi 75 euroa kun alkuperäisestä 80stä eurosta sai kelakorvausta vitosen verran. 

Ultran jälkeen lähdettiin vielä piipahtamaan edellisellä asunnolla moikkaamassa välittäjää ja sen jälkeen hilpaistiin syömään ja fiilistelemään vähäsen. Ihana, ihana päivä! 

Tänään viikkoja on virallisesti 9+4 ja tänään uskallan siitä iloitakin, meidän muru kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia (niinkuin kuvasta näkyy, osaa jo vilkuttaa ja kaikkea)!