Miehen tietokone. Mahtava keksintö ja oikeastaan vähän outoa etten ole tätä aiemmin käyttänyt. Neuvola ohitse ja vaikka uusi linja onkin, että myös ensisynnyttäjät treffataan parin viikon välein loppuraskaudessa (tullut voimaan maaliskuun alussa) niin silti sain kokonaista kolme uutta aikaa siksi, että terkka tykkää musta niin paljon ja olis kiva tavata viikottain (tai näin tämän tulkitsin, sillä syytä huoleen ei ole). 

Anyhow, itse aiheeseen. 

Rv 37+1. PAINOA +910g/viikko, turvotus kahdella plussalla, RR 116/84 p.112, pissa puhdas ja hemoglobiini 123 (vajaa kuukausi sitten 107 ja kehoittivat aloittamaan rautalisän. Ostin rautatabut, mutta syöminen unohtui...). Sf-mitta 35,5, vauva ultralla todistetusti raivotarjonnassa ja liikkeetkin löytyy ja näkyy. Pari supistustakin tuli siinä pöydällä hengaillessa. mutta eipähän se mitään. 

Painonnousu on ollut tässä raskaudessa jotain aivan käsittämätöntä. Viikottainen painonnousu on ollut vähän viikosta riippuen +400g-+1867g/viikko. Eli aivan saatanasti. Legenda siitä, että paino nousee kymmenen kiloa raskauden aikana on siis vain legenda, vaikka kuinka kiskoisi porkkanaa suklaapatukan sijasta. Noh, ilolla katselen sitten sitä alastulevaa painokäyrää ja nautin nyt täysin siemauksin näistä grammoista (as if) tai jos en grammoista niin perustakaan niin ainakin nautin juuri uuniin heitetystä pizzasta kunhan se sieltä ulos saapuu. 

Mitään merkkejä lähenevästä synnytyksestä ei siis ole. Toisaalta mikä kiire valmiissa maailmassa, maksimissaan 5 viikkoa jäljellä.