Tietokone on rikki. Kaput. Tsädäng-bäng-poissa. Taino, ei oikeastaan.. Omistajansa vaan on laiska eikä ole jaksanut viedä sitä huoltoon, jossa vaihdettaisiin uusi tuuletushomma kosahtaneen tilalle. 
Yhtäkaikki, blogin päivittely on vähän hitaampaa nyt (koska aikaisemminhan se on ollut ääreisnopeaa :D).

Raskausrintamalla ei mitään uutta: paisun kuin pullataikina ja vähän jännittää onko synnärille astellessa paino enää kahdella numerolla vai joko rikotaan satasia. Turvotus on oikeesti käynyt aika infernaaliseksi ja ennen raskautta iso kihlasormus on nyt pieni ja asustelee ainakin yöt makuuhuoneen lipaston laatikossa. 
Kivuttomia harjoitussupistuksia tulee päivittäin useaan otteeseen. Välillä joukkoon mahtuu joku napakampikin, mutta mitään oikeaa ei vielä tapahdu. Tissitkin vuotaa, mutta niin ne ovat vuotaneet tähänkin saakka. 

Sitten sarjaan "raskausoireet, joista ei puhuta": Vatsantoiminta. Tai oikeastaan anti-vatsantoiminta. Levolac, luumut, aprikoosit, mämmi, you name it. Kun pakki on jumissa niin se on. Kunnes ei yhtenä aamuna enää olekaan ja saa pelätä kotoa poistumista. Hyvänä bonuksena tulee tietysti hajuhaitat ja tässä tulee shokkiuutinen: raskaana oleva nainen haisee. Ajattelin kertoa tämän nyt teille, koska olisin välttynyt itse niin monelta asialta jos joku olisi viitsinyt huomauttaa, että kaasupallona oleminen on ihan normaalia. 
Tällä hetkellä oma vatsa toimii. Liiankin hyvin ja kyllä naurattaa. 

Tänään viikkoja on kasassa 36+5. Maanantaina neuvola. Painoa tullut varmaan taas sata ja yksi kiloa, mutta ei anneta sen häiritä. Onneksi on perjantai, niin huomenna voi viettää karkkipäivää ihan hyvällä omallatunnolla. 

Hyvää viikonloppua ihmiset! 

T: Fujin "en ymmärrä miksi painoni nousee mumsmums" & Pippelsson 36+5