Postaus nimittäin ja nyt voin melkeinpä sanoa, että vauhdilla uuteen vuoteen! 

Itse vuodenvaihde meni leppoisasti hyvässä seurassa eikä vielä ensimmäinenkään päivä tarjonnut kovinkaan suurta jännitysnäytelmää. Eilinen sen sijaan oli täynnä ohjelmaa ja koko vauvahomma rupesi tuntumaan todemmalta.. Nyt meillä nimittäin on vaunut! Vaunuproggistahan tässä on pyöritelty jo kuukausitolkulla, rullailtu eri merkkejä pitkin ja poikin, mietitty kuoseja, pohdittu ominaisuuksia... Enemmän tekemistä kuin uudessa autossa! Runkomallista päästiin yhteisymmärrykseen jo marras-joulukuussa, jolloin työntökilpailun kärkikaksikossa rullailivat Teutonia Elegance ja Mondial de Luxe. Emmaljungalle pisteet kotiin ja muutaman työnnön jälkeen kirkkaasti. Kassakone kilisi eilen ja vauvamme tullaan siten työntelemään tälläisellä vaunurungolla: 

v_runko-normal.jpg

Emmaljunga de Luxe Chrome, isot pyörät, ihanat työntää, olen rakastunut! Kuva on lainattu täältä.

Vaunukopan valinta olikin sitten asia erikseen. Vaunut tulisivat kovalle kulutukselle, joten vaaleat värit: ehdoton nou-nou. Keinonahka tai nahkakaan sen puoleen ei tullut kysymykseen raskaan materiaalin ja sen "herkkyyden" vuoksi. Tavallaanhan keinonahka on mitä mainioin materiaali puhtaanapidon kannalta - senkus pyyhkäisee ja lika on poissa. Iloa riittää siihen asti kunnes nahkaan tulee reikä. Lisäksi Emmaljunga tarjosi vain koppamalleja vaaleilla tehosteilla ja allekirjoittaneen huumorintaju ei olisi tullut riittämään rätti kädessä kulkemista, joten kääntyminen kankaiden puoleen oli helppoa. Koska projekti on yhteinen ja allekirjoittaneen ainoa toive oli se, ettei väri ole vaaleansininen niin mies sai täysin vapaat kädet värin valintaan. Päätyi tähän:

Smart-Denim-Black-normal.jpg

Luonnossa väri on hieman erilainen kuin kuvassa. Vaunut jäivät kauppaan ilmaiseen säilytykseen, joten kuvasaastetta luvassa vasta maaliskuussa.Takuu kärryistä lähtee rullaamaan vasta laskettuna päivänä eli 13.4. Meidän setti ostettiin kilpailutuksen jälkeen Vauvatalo Johannasta Espoon Sellosta ja pakko kehua asiantuntevaa ja ihanaa porukkaa - tuli sellainen fiilis, että siellä haluan asioida myöhemminkin ja todennäköisesti asioinkin :) 

Jotta homma nyt ei menisi liian helpoksi niin varasin uuden ajan sokerirasitukseen. Mielenkiinnolla odotan nyt kun kiloja on tullut parisenkymmentä (no ei ihan 20, mutta ei paljoa puutukaan) että onko homma muuttunut priimasta joksikin muuksi. Samalle päivälle varattiin myös toinen aika ja sitä odotan tuplasti innokkaammin kuin sokerirasitusta:

arte_av-normal.jpg

Kuva tuskin paljastaa koko totuutta, joten 3D -ultraa 7.1 odotellessa. Paikasta ei ole mitään aiempaa kokemusta ja se valikoitui kohteeksemme lähinnä yhden suosituksen ja hinnan perusteella. Omakohtaista kokemusta luvassa siis 7.1 :) 

3.1 ja rahaa kulunut tähän mennessä enemmän kuin joulukuussa yhteensä. Mitäköhän meiltä vielä puuttuu?